18.05.2016 22:31
для всіх
198
    
  4 | 4  
 © Ольга Шнуренко

Дивовижний танець

PlayДивовижний танець

переспів

Un hymne à la beauté sacrée de l`homme et de l`Univers tout entier, à l`oeuvre de Dieu. En ayant su ouvrir son ame à cette beauté, Rumi a été l`un des tous premiers à pouvoir la sublimer par une grande et merveilleuse oeuvre poétique.

Родився день і атоми танцюють! Кружляє Всесвіт завдяки Йому, Всевишньому господарю! Мандрують в небі наші душі... Ти мій обранець, я пошепки тобі скажу, куди веде їх дивовижний, ритуальний танець…

Всі атоми, в пустелі і в повітрі, кружляють, ніби божевільні діти! І кожен з нас, нещасний чи щасливий, любов’ю Сонця й Господа зігрітий, з дитинства знає, що існує в світі Диво, що Бог могутній, щедрий, справедливий!


За мотивами Armand Amar ”Poem Of The Atoms”


O day, arise! The atoms are dancing. Thanks to Him the universe is dancing. The souls are dancing, overcome with ecstasy. I`ll whisper in your ear where their dance is taking them.

All the atoms in the air and in the desert know well, they seem insane. Every single atom, happy or miserable, вecomes enamoured of the sun, of which nothing can be said.



м. Київ, 18.05.2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.05.2016 22:03  Гаврищук Галина => © 

Вищі сфери справді звучать.Вся музика звідтіля. І ви тисячу раз праві від кого все.... Дякую, з повагою, Галина.

 20.05.2016 21:23  Олена Коленченко => © 

Музика заворожує і веде за собою в дивовижний і незбагненний Всесвіт!!! Дякую, Олю, за це Диво!!!)

 19.05.2016 11:41  Світлана Рачинська => © 

Дивовижно! Одна насолода, Олю! Дякую Вам.

 19.05.2016 09:06  Тетяна Белімова => © 

Гарна музика, яка умиротворює, налаштовує на відпочинок і релаксація.
Цікавий текст! Дякую, що ознайомили)))