12.03.2017 14:05
© Роман-Мтт
Стіхо про Весну
з рубрики / циклу «стіхо»
(відповідь на вірш Олександри //probapera.org/publication/13/40559/virsh-z-doschu.html)
А в нас скінчилася весна,
Холодна повернулася погода,
Дурний холодний вітруган
Здува мою собаку.
То може, чай? Хутчіш додому!
Гріти душу, руки, пса зігрити,
Не треба
Забувати
Про минуле,
Бо знову-
Холод (трясця б тій зимі,
Що так неквапливо спливає
Від учорашніх +16 на термометрі,
Що висить на вікні).
Собака геть задуб,
Мені крізь шапку весняну надуло вуха,
А може чаю і вірші?
Так, звісно. Це ж весна!
Пора весни,
Час змін погоди,
Й час багнюки.
:)