10.04.2011 14:16
-
769
    
  2 | 3  
 © Останній Романтик

Сльози щастя

І ось черговий вечір. І ось чергова солона сльоза, тече по її щоці. Та це не сльози, горя і не сльози смутку. А сльози щастя. Чому щастя. Вперше за довгий час, хтось витирає з її щічок солоні сльози, ніжно цілує, і ніжно шепоче безмежно кохаю.  

Це все він. Він? А хто він? Він просто і безкорисно продовжує кохати, терпіти її істерики, заспокоювати, і кожного разу ніжно поглинати її у свої обійми, витирати з її заплаканих очей солоненькі сльозинки. Так було і цього разу він витер з її щічок чергову сльозу і просто сам собі не міг зізнатись що плаче. Ні це просто щось потрапило в око. Такі думки у нього в голові.  

Вона перестала плакати. І просто притулилась до нього, він її обняв руками і лунає такий діалог.  


- Чого ти плачеш? Запитався він.  

- Просто. Відповіла вона.  

- Ні це не так!  

- Ну можливо.  

- Не плач, твої оченятка занадто прекрасні, щоб плакати. Твої щічки занадто румяні, щоб по них текли солоні струмочки твоїх сліз, і рученятка занадто ніжні, щоб витерати їх.  

- Я плачу від щастя.  

- Дурненька ти моя.  

- Я ідіотка, навіщо я тобі така?  

- Ні не кажи так! Це я придурок.  

- Ні ... Він не дає її договорити, палко поцілувавши.  

Після поцілунку вона кладе голову йому на плече. І промовляє!  

- Я щаслива.  

- Я також.  

І як по його так і по його щоці тече сльоза щастя. 



м. Володимир-Волинський, 27 грудня 2010

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.04.2011 15:13  Лані 

Гарно.