17.06.2011 21:52
-
299
    
  - | 1  
 © Олюсик-Котусик

Я закутала свою самотність в довгий сірий плащ, прикрила подих невдоволення і власного безсилля шарфом, і вирушила на лекції, на яких викладачі довго і нудно намагатимуться пояснити, що "+" і "-" притянуються, що протилежні характери доповнюють один одного, що ми з тобою ідеальна пара... Дивно... Хіба ні?  

Насправді ж наші світи ніколи не перетинаються... Я проводжаю свою зиму, а ти вже зустрічаєш весну... Я ловлю губами сніг, а ти перебираєш між пальцями сонячні промені... І в кожного щось своє... нове... цікаве... захоплююче... трохи безглузде і порожнє без другої половинки, але...  

І ніхто з нас уже не згадає, як ми випивали світанок з однієї чашки... як ділили на двоїх теплий літній дощ... як дочитували книжку до одного і того самого місця... як завжди знаходили тисячу причин, щоб не розлучатись... 

І хто б тоді міг подумати, що всі вокзали розведуть наші маршрути в різні сторони...  

що улюблені фільми почнуть набридати... що каву на кухні готуватиме інша... 

чужа людина... 

Хто ж знав, що так буває? Одного дня ніби громом вдарило і все рухнуло: повітряні замки, казкові мрії, наші почуття... рухнули ми... 

Залишились тільки спогади, самотні вулиці, розбита душа, солоний смак сліз...  

і чужий світ, в якому я проводжаю свою зиму... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.03.2012 02:08  Каранда Галина => © 

найбільше завжди шкода спільних мрій...