21.09.2019 23:49
для всіх
77
    
  4 | 4  
 © Добродій Ольга Іванівна

Хто за правду...

Хто за правду, станьте направо, 

Ті наліво, хто протии війни.

Хтось обв`зок має, хтось – право…

Їдуть з фронту додому сини…


У країні, де кожен героєм

На дивані фейсбучним став, 

Убиває на Сході зброя

Без вироків і підстав.


Кожен знає, що треба робити, 

Під контроль сусіда бере, 

Кожен кожного хоче вчити, 

Та виходить чогось все не те.


Кровоточить війна, мов рана, 

Як зцілити? Хто б підказав…

В інтернеті війна програна.

Тут програти не маємо прав!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.09.2019 15:46  Борис Костинський => © 

Абсолютно вірна думка, пані Ольга! Україні історія нині дала один-єдиний шанс: або відстояти своє право на існування, як держави, або тихо зникнути з мапи світу. Багато українців дуже наївно думають, що комусь на цій планеті зникнення України буде реально цікаве. Смішно й казати! Якщо 3/4 населення держави вважає найголовнішим все, що завгодно, але не власну свободу, то покладатися на якихось європейських сусідів, котрі і самі потерпають від вельми серйозних проблем, більше, ніж дурниця!
А війну в Світовій Мережі Україна програла Путіну повністю - це факт! Я в цьому "компоті" варюся вже 10 років і бачу, як себе поводять українці на різних сайтах. В переважній більшості ці люди демонструють хохляцьку покору "старшому брату", або традиційне "моя хата з краю." Росіяни тиснуть українців по всьому фронту Інтернету. Що ж, за їхніми спинами стоять Кремль та Луб`янка, а за тими одинаками-волонтерами, котрі щось ладні виборювати у москалів, стоять тисячі яничарів та совків, котрі радіють, коли патріота України десь на сайті придушують. Та й самі ці патріоти доволі часто ладні гризтися один з одним на очах в москаликів. Нічого нового! Все це вже закарбовано в історичній літературі, як генетика українців. Але! Щоб там не було, будемо, пані Ольга, битися до останнього!

 22.09.2019 05:20  Каранда Галина => © 

Складний поділ... за правду - проти війни... так не буває. хтось нам штучно такі некоректні протиставлення створює.

А ми ведемося. Сприйняла вірш як продовження останньої публікації Суворого про пропаганду.

Хороший вірш.