11.07.2020 23:04
для всіх
139
    
  1 | 2  
 © Вікторія Івченко

Дикі чудовиська вийшли...

Дикі чудовиська вийшли...

з рубрики / циклу «Не кидай Батьківщину милу...»

Дикі чудовиська вийшли з пекельного дна...  

Знов розчепірили пазурі, слину ковтають...  

Хочуть пожерти усіх?? То - гібридна війна...  

Онде на заході - хмари, Пожежа палає!  

Боже Всевишній, почуй... Годі тяжко карать... 

Хай забираються геть, ті біблійні потвори... 

Годі вже мучитись, Хрест від чужинців приймать... 

Душе, отямся од Тисячолітнього ГОРЯ. 

Хай та Америка сказиться, хвойда ота... 

Вже поблукала світами - до лігва вертає... 

Є Україна у нас - незнищенна, свята... 

Бог і за неї тих ящурів Скоро скарає! 

Вікторія Івченко цікавиться

  • Вікторія ІвченкоМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 07.08.2020 20:03  © ... 

P.S. Як казав Чорновіл: ПРО НАЦІОНАЛІЗМ ЖЕРТОВНИЙ і НАЦІОНАЛІЗМ кар`єрний.
"Для мене і для вас усіх націоналіст - це патріот своєї Батьківщини. Це людина, яка понад усе любить свою Батьківщину, нашу Україну, яка понад усе хоче добра для неї. Отож треба провести межу між жертовним націоналізмом, і тим, що я можу назвати кар`єрним... Змінилися часи - і люди, які колись сиділи в кабінетах райкомів партії та райкомів комсомолу..., раптом на хвилі часу стали надзвичайно великими націоналістами і повчають мене й таких, як я, які сиділи десятиліттями, довгими роками по концтаборах за Україну, за наш народ, - хто справжній націоналіст, а хто ні. Я думаю, що їм час від часу треба приходити до символічних чи справжніх могил справжніх націоналістів, справжніх українських патріотів і каятися тут".

 12.07.2020 17:00  Панін Олександр Мико... => © 

Надзвичайно поетично.
Найгарніша, найдуховніша
Україна
Несе свій
стражденний Хрест!

 12.07.2020 00:39  Борис Костинський => © 

Доволі цікаво, пані Вікторія, що Ви бачите найголовнішою та найстрашнішою бідою для України не Росію, котра, фактично, за майже 400 років панування над українцями, перетворила українську націю у збіговисько манкуртів та хронічних і масових пристосуванців, а саме США, котрі Україною почали сяк-так цікавитися зовсім нещодавно. Аби не знав, що Ви - патріотка, то вирішив би, що Вам за Ваші антиамериканські прокльони щось доплачує Кремль. ;-)