Три-де хайку: Поет-Пророк
голос поета
нічого не важить
як ним не рече
Бог…
***
хто
з невласним голосом
змирився –
той пророк
або поет…
***
поет –
пророк
об’явленням якого
спинився в миті
час…
***
пророк –
поет
який усе на світі
римує з словом
Бог…
P.S.
дві
святі рими
на слово «Бог»
в пророка -
епілог й пролог…