14.01.2023 21:31
для всіх
55
    
  1 | 1  
 © Ольга Калина

Оголошення!

Дорогі друзі!

Готова до друку збірка: «Наодинці з Музою. Абетка для поетів-аматорів».Я не являюсь автором збірки, а лише її упорядником. Вона не для пересічного читача, а для поетів – початківців.  


В ній поверхово розповідається про техніку написання віршів, все про стопи, строфи, римування, віршові розміри: ямби, хореї, анапести, дактилі, тощо; тверді строфічні (канонічні) форми: різновиди сонетів, тріолети, рондо, газелі, вілланелі, тощо; білі вірші, верлібри; різновиди фігурних такурйозних віршів; інші форми віршування, починаючи з поезії провансальських трубадурів – до поезії народів Далекого Сходу.


Враховуючи специфіку написання цієї збірки і реалій сьогодення, тираж буде залежати від попиту. Тому, кому цікаво і хто не проти придбати

збірочку, то замовляйте. Ціна буде залежати від тиражу. Збірка на 210 сторінок, тверда обкладинка. Якщо до війни така збірочка коштувала від 80гр.до 100гр., то зараз випуск подорожчав удвічі. Остаточну ціну видавці назвуть після верстки збірки.


Кому цікаво – замовляйте.  

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 14.01.2023 22:23  Каллистрат => © 

Дуже гарна і корисна ідея видати таку збірочку! )))

Поетам буде цікаво почитати що воно і як.

Я тут переставляв книжки у себе на полицях і теж трохи почитав про таке. )))

В 1966 році вже була  видана така збірка, називається "Поетичний словник", автор А. Квятковський, 375 сторінок, так там теж розповідається про всі поетичні форми і теж цікаво)))