23.07.2023 05:17
для всіх
59
    
  2 | 2  
 © Суворий

Чого бояться ідіоти?

в забутому жанрі "лист до редакції"

Є така думка, що ідіоти нікого і нічого не бояться. Але це далеко не факт. Час показав, що ідіоти точно бояться вишок 5G та всякого роду вакцинацій. Частенько не ідіоти теж бояться вакцинуватись, але серед ідіотів відсоток переляку й тривожності просто шалений. А от проблем клімату ідіоти не помічають. Не страшить їх і ядерна війна, хоча при цьому будь-яка новина зі словом "радіація" кидає їх в жар.

Ще ідіоти до кольок в животі бояться начальства. Особливо схильного до ідіотизму.

Як не дивно більшість ідіотів, які мені траплялись, були глибоко набожні. Це напевно тому, що вони бояться Бога більше ніж чортів. І видно є за що.

А ще в більшості своїй вони мене не любили. І певно десь глибоко в душі вважали ідіотом. Був би начальник - мене б теж боялись. А так...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.07.2023 18:53  Борис Костинський => © 

100%! Але ідіоти ще різняться, в залежності від їхнього походження. Скажімо, в США ідіотизм має доволі відмінне, від усіх інших країн, забарвлення. Ідіоти-негри масово носять, спущені попід сраку, штани. Їхня білизна завжди має бути зверху. Ідіоти-реднеки вірять в те, що тільки Трамп може врятувати їх від геть усього поганого. А українські ідіоти щиро гадають, що наркоман, клоун та малорослий єврей - абсолютно найкращий головнокомандувач у війні з Московією. У Франції ідіотизм зовсім інший - там місцеві ідіоти вважають, що наявність третини населення з африканським та арабським походженням, котре масово ненавидить усе французьке, - це є виявом найвищої європейськості та цивілізованості. Та ідіотів усіх походжень об`єднує одне - вони вважають ідіотами усіх, окрім них самих.

 
 23.07.2023 08:07  Каранда Галина => © 

ого...боюся спитати, хто це вас аж так дістав....