30.10.2011 22:30
для всіх
510
    
  4 | 4  
 © Каранда Галина

відкритий лист

відкритий лист

з рубрики / циклу «портальне»

Я не палю мости.

Не грюкаю дверима.

Уникаю слів «ніколи» і «назавжди».

Я ще намагаюсь зрозуміти всіх.

Загубилася в чужих емоціях, образах, болях…

Доводиться глушити імпульси.

Іноді хочеться теж грюкнути дверима

І спалити всі мости.

Але колись мене вже вчила доля:

Якщо йдеш, подумай,

Як будеш повертатися.

Тому нікуди не йду.

Залишаюся тут.

І чекаю.

Хоч уже гепаю кулаком по столу

І кричу:

- Та зрозумійте ж врешті і мене!!!



30.10.11

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.10.2015 09:16  Тадм => © 

Твір співзвучний моїм теперішнім відчуттям....

 31.10.2015 09:11  Тадм => Суворий 

Пане Суворий, якщо Ви захочете повернути попередній "формат" сайта буду просто щаслива. я про повернення чату

 30.10.2015 20:45  © ... => Суворий 

Сайт не дурня... Поки його не віддати в руки дурням.... Не зовсім повірила, та ладно. В усякому разі сподіваюся, що на тому, ще кращому, ви не дуже розстроєтеся, коли я зареєструюся)))

 30.10.2015 15:11  Серго Сокольник => © 

Оце бачу постфактум якісь істеричні конвульсії... Прогавив оте "дійство" якесь вчора... Я чогось таки не розумію. Сайт є? Є. Люди пишуть- пишуть. Хто ДЛЯ ЧИТАЧІВ пише- йому що, якась "курилка для ботви" потрібна? Непотрібна. Он коменти є під віршами. І пошта діє. А оті всі збиття у "зграї по інтересам" і треба було припинити. Респект пану Суворому.

 30.10.2015 14:35  © ... => Сашко Новік 

Саш, кидай нафіг дипломатію, вже додипломатилися. Ти, я - ми тільки тут, ми втрачаємо все, а їм пофіг, де срать.
Хай кожен, хто вважає, що це він робить послугу Суворому, розмістивши свої твори, приймає рішення зараз, чи достойні ми такої честі, їх читати...

 30.10.2015 11:08  © ... => Суворий 

ломака не винна...

 30.10.2015 11:08  Деркач Олександр => Суворий 

я не знаю вашу внутрішню технічну кухню але може треба було навпаки - хай всі вискажуться, пересваряться, переплюються одне в одного? а потім може уляжеться..як варіант?)) бо я ж не знаю як скажеться це на порталі

 30.10.2015 10:54  Деркач Олександр => Суворий 

я писав про те що до сьогоднішньої ситуації привело

 30.10.2015 10:19  Олена Вишневська => © 

Вибачте, що пишу тут - не можу знайти, де можна написати листа чи повідомлення(((
Власне, це запитання більше до пана Суворого, але буду вдячна будь-кому, хто пояснить: що сталося з порталом? це ж пряма дорога в нікуди(((

 30.10.2015 04:10  © ... 

 30.10.2015 01:37  Серго Сокольник => © 

Щось я тут не вдуплив...Хто що кому сказав? Куди "йду" (не "йду")? Чия хата горить, Галю? Ви скажіть, я води принесу)

 30.10.2015 01:25  © ... 

Дуже легко підпалити хату, в якій сидиш гостем... не ти її будував, то й не шкода... Можна сидіти і паутину видивлятися, можна нагадити і піти... З почуттям виконаного обов`язку і чистою совістю пресловутою..

І пофік, що хтось її будував, хтось її любить... 

 30.10.2015 01:17  © ... 

Цей вірш відкрився кнопкою "цей день  на порталі". Дуже символічно, чи не так, народ???  жахливий день з самого ранку. Всі так люблять взивати до совісті, що хочеться відповісти, як мій однокласник колись відповідав, під яким забором він ту совість........ Головне, що за свою совість усі спокійні, образивши таких людей, які проявляють максимум терпимості і терплячості. Ніхто й не спробував поставити себе на місце опонента і подумати, а що б він відчув, якби йому отаке от сказали... І чи не відбив він бажання в людини робити після цього для людей щось хороше???

 01.11.2011 16:51  © ... => Тетяна Чорновіл 

дякую!

 01.11.2011 16:38  Тетяна Чорновіл => © 

Я Вас вітаю!!!

 01.11.2011 16:13  © ... 

я вже тут! "ура! Заработало!"

 01.11.2011 14:38  Тетяна Чорновіл 

У Галини Каранди проблеми з Інтернетом! До авторів прохання - не турбуватися!

 31.10.2011 18:00  Оля Стасюк 

Красиво.

 31.10.2011 02:24  © ... => Леди Винтер 

сучасне літературознавство поняття не має про те, що ми тут, на цьому Порталі не творимо літературу, а ЖИВЕМО, переживаючи найсправжнісінькі емоції, спілкуючись і в коментарях, і в віршах.  тут все чесно! і майже в кожній публікації - сам автор.

 31.10.2011 02:03  Леди Винтер 

Я ответила в "личку"

 31.10.2011 01:45  © ... => Леди Винтер 

а Ви філолог?

 31.10.2011 01:44  Леди Винтер 

Таки не можна)...можна говорити про автобіографічні мотиви,про те,що герой-це носій певної філософії.яка близька автору...але про тотожність ні в якому випадку...і на це багато причин)... ну так,на прикінець,вважає сучасне літературознавство)))))))))))))))))

 31.10.2011 00:59  © ... => Леди Винтер 

а я чомусь завжди ототожнюю))))

 31.10.2011 00:53  Леди Винтер 

Грюкати-не грюкати?...чи в цьому питання?....Питання в тому ,як не стати для світу прозорим. Хоча з часом розумієш,що всім зрозумілим бути не можливо. Розуміти повинні близькі,ті хто в тилу…ті до кого в житті не боїшся  стати спиною…. От як вони не розуміють ,щукай причину в собі…..не зможеш змінити реальність-йди…і вже не важливо,чи грюкниш ти дверима…чи ні))) Йди й не шкодуй!...Життя –то в якійсь мірі пошук однодумців…шукай…. Але далеко не кожній здатен перевернути шкереберть життя…..тому вертаеться…втопивши власні сподівання і амбіції.. А якщо не розуміють «чужі»…-Бог з ними…Чи то головне?... А ще ,ці рядки можна зрозуміті так,по-простому:мені набридло в цьому житті гребти лайно свіжим френчем!!!!!!!!! Я жінка!Так,і доречі,ототожнювати ліричного героя з автором не можна!


P/S. На «Вовка натрапила випадково,справді))))))) Сподобалось)

 31.10.2011 00:33  © ... => Людмила Серегина 

захочеться ж повернутись...

 31.10.2011 00:13  Людмила Серегина 

Может быть когда "теряешься в чужих эмоциях, образах, болях" стоит шандарахнуть дверью, сказать "никогда" и сжечь мосты?!

 30.10.2011 23:52  © ... 

відкриваючи нові двері, не треба грюкати старими...

 30.10.2011 23:48  Тарас Іванів 

Гепай, не гепай, роби крок - ...і куди? Прийшов - двері закриті... І як останній поц - назад, у що мав, зате тепер почав це цінити!!!