Оксанко, Юлю! ми дуже співчуваємо...ну що тут скажеш, чим утішиш?!........ реєструйтеся під своїм ім"ям, заходьте спілкуватися, Ви ж уже давно як члени великої портальної родини... А під Тарасовим ім"ям виставляйте його вірші, це буде найкраща данина пам"яті. Думаю, це грітиме його душу й там, адже він так любив цей Портал...
він 12 лютого пішов зранку гулятми і послизнувся і впав в яр.....вот як наша міліція шука.....
26.03.2012 14:12 Каранда Галина => Микола Щасливий
це перша велика втрата на Порталі, про яку ми знаємо... життя є життя. тяжко неймовірно.
26.03.2012 14:11 Каранда Галина => Оля Стасюк
12 лютого зник зранку. скільки ще жив - хтозна.
26.03.2012 14:09 Оля Стасюк => Каранда Галина
Боляче дуже....... Це ж він на власне день народження з порталу зник, правда ж?....... А ми ще жартували......
26.03.2012 14:08 Микола Щасливий => Каранда Галина
За рахунок "щоб люди розуміли", ми це все вже робимо, буде зрозумілим. ... не думали, що прийдеться колись такі модифікації робити на сайті ((
26.03.2012 14:07 Каранда Галина => Микола Щасливий
вічна пам"ять Тарасові... Юля, дочка його, казала, що, можливо, буде виставляти ще його неопубліковані вірші... може, на його фото свічечку приладнати, щоб люди розуміли...
Гарно. Пане Тарасе, а Ви в себе збірки робите? Уявляю назви - "Вороння", "Кінець світу", "В нутрощах чорного Львова", "На краю могили". Не знаю чому, але мені весело:) Знаєте, все-таки Ваші вірші повні невмирущого львівського оптимізму. Ну от, наприклад:Земною безвихіддю втоми Лезуєм простори крильми. Це ж супер! у нас є крила!!!!!!!!! Або це:щоб конали У пустці, де глуш і ліси? - у нас ще є ліси, не всі вирубали!!!!!! Я й не знала, що Ви такий оптиміст!