В честь дня народження всесвітніх помічників!
Вперше мультсеріал «Чіп і Дейл поспішають на допомогу» вийшов в ефір 5 березня 1989 на The Disney Channel…
Вибачте!!! Сама не різала! З розповіді знаю! У чоловіка у школі взагалі вчителі всякі заморочки придумували! З його уст я все те описала в оповіданні "Екскурсія до столиці" майже дослівно. Коли буде час, можете почитати! Там все - чистісінька правда! :)))))))))))))))))))
У нас в школі кожна "зірочка" мала допомагати стареньким. Прийшли ми одного разу в гості до дідка, поз`їдали йому все варення. Після такої помічі, він офіційно відмовився від шефства піонерів.
Е, білоруська - гарна мова, мелодійна! А то - окремий випадок. Азаровізми. Це вже не лікується.
05.03.2012 15:54 Мар Мишка => Каранда Галина
Колись ще такий був довгий повнометражний, теж Дісней, про рожевого слона, тепер знацти його не можу!
05.03.2012 15:40 Суворий => Каранда Галина
Думаю ВОНИ тут ні до чого... Просто більшість підсвідомо мріє "красти, міняти жінок, брехати, тикати дулі і т.п, посилати з трибуни куди подалі"... Колись натрапив на спогади Черномордика Григорія Борисовича про його участь у Великій Вітчизняній війні. Вражаючі розповіді. Найбільше здивувало, яка кількість негідників раптом з`явилась серед місцевого населення. Не серед німців, там все зрозуміло, а саме серед звичайних людей... Думаю нажаль це природньо... Є їх безліч і зараз. Просто не мають можливості розвернутись. Сидять принишклі, чекають... Дехто дочікується...
05.03.2012 15:27 Каранда Галина => Микола Щасливий
так. але думаю, що ті "ми", в котрих є трохи совісті, і не дорвуться до тих можливостей. на певному етапі вона зупинить. а до самого верху доходять лише ті, у кого моральних бар"єрів немає.... ще одне коло замкнулося!))))
05.03.2012 15:21 Микола Щасливий => Каранда Галина
Влада це ми, котрі дірвались до можливостей )))
05.03.2012 15:21 Суворий => Микола Щасливий
Качають з нету, тому і не розкуплять. Який сенс видавати???? Коло замкнулось...
05.03.2012 15:16 Каранда Галина => Микола Щасливий
)))згодна. але влада є прикладом для наслідування, погодьтеся.
05.03.2012 15:13 Микола Щасливий => Каранда Галина
Ну от, а хочемо щось від влади. З себе треба починати ))
05.03.2012 15:11 Каранда Галина => Микола Щасливий
так у них же бензин дармовий, бюджетний!))) а що візьмуть - уже їхнє, кревне!)))
05.03.2012 15:09 Каранда Галина => Микола Щасливий
не знаю, як там американці, а наш народ ніколи не буде платити за те, що можна взяти даром...
05.03.2012 15:03 Микола Щасливий => Каранда Галина
На бензин більше піде, ніж візьмуть )))
05.03.2012 15:01 Микола Щасливий => Каранда Галина
Там переклад. Цитую вікіпедію "Українською мультсеріал було дубльовано у 2011 році на студії "Le Doyen" на замовлення Disney character voices, international."
05.03.2012 15:00 Микола Щасливий => Суворий
В США виявляється не краща доля "В США первые 51 серий мультсериала были выпущены на 2 трёхдисковых DVD-изданиях компанией «Walt Disney Studios Home Entertainment»: первый был выпущен 8 ноября 2005 года (эпизоды 1-27), второй — 14 ноября 2006 (эпизоды 28-51). Причём в первом издании эпизоды расположены в порядке изготовления, на втором — в порядке выхода в эфир. Выпуск оставшихся 13 эпизодов (52-65) в ближайшее время не планируется."
Свят! Свят! Свят! Президент з прем"єром як примчать, то до кінця обдеруть, як липку! Та й якою мовою з прем"єром спілкуватися!!! Я білоруської не знаю!!! :)))) А про піонерів-тимурівців... чоловік розповідав, як вони своїм колишнім загоном допомагали: робили нальоти на садки у претендентів на допомогу, а у однієї немічної баби відрізали собаці хвоста! Вона ходила до директора школи жалітися! :))))))))
Не пробувала) Я тварин люблю)) Але побігла, бо завтра ще контрольні, готуватися треба...
05.03.2012 14:35 Суворий
Судячи з вірша в образах Чіпа з Дейлом автор хотіла б бачити президента з прем`єр-міністром або піонерів-тимурівців... Не пригадую, щоб в якійсь серії бурундуки боролися з податками. Навіть для Америки це табу...
"Клон", "Клон-2", "Тисяча і одна ніч (взагалі щось не з цього нормального світу)" - таке, що краще заборонені гемофобам криваві жахіття дивитися. Російські теж не дуже цікаві, але там хоч якісь імена запам"ятовуються, якщо дуже постаратись! А я не хочу.
05.03.2012 14:29 Каранда Галина => Суворий
)))))))))) все може бути!
05.03.2012 14:27 Суворий => Микола Щасливий
Тяжка доля чекає фанатів Чіпа з Дейлом... Слава Богу у нас є 1+1: 07:10 "Завтрак с 1+1" 07:15 М/с "Чип и Дейл спешат на помощь" 07:40 "Завтрак с 1+1" Сподіваємось вони хоч не скачують з нету для нас.... Хе-хе...
05.03.2012 14:25 Каранда Галина => Микола Щасливий
ого інформації!) а пам"ятаєте в нас перші американські піратські фільми з гундосим перекладом?))
Я й не знала, що турки також серіали штампують! Серіали не дивлюсь взагалі! :)))
05.03.2012 14:23 Микола Щасливий => Суворий
Точно! Я й забув. Тоді треба готувати гроші. Диск ліцензійний 50 грн. На диску 4 серії. Усі 65 серій коштуватимуть близько 700 грн. Але є проблема. "В России мультсериал издавался лишь на нелицензионных носителях и только 29 марта 2011 года 20 эпизодов были выпущены на 5 DVD с множеством звуковых дорожек. В описании данное издание ошибочно названо первым сезоном, хотя в оригинале первый сезон включает всего лишь 13 эпизодов, а представленные 20 серий приведены в порядке трансляции на российском телевидении." "Прем’єра україномовної версії відбулася 22 листопада 2011 року о 07:15 на каналі "1+1" у ранковому шоу "Сніданок з 1+1"" Тобто знайти можна на ДВД лише 20 серій і лиш на російській, Україна ще ніколи не виготовляла ДВД. Як не хоч, а мусово качати із-за неможливості купити ліценцію (причина в її відсутності взагалі). Ліцензійні диски 20 серій потягнуть 250 грн, плюс пошта з Росії. Наступні серії або качати, або чекати ще кілька років на їх випуск )))
05.03.2012 14:22 Каранда Галина => Суворий
просто нам тоді показували мультики по 10 хвилин, а тут раптом таке диво повнометражне!) ми ж тоді ще не розбалувані були. спочатку мені навіть маски-шоу подобалися!)))))))))))
Ні! Просто сестра не терпить детективи, я не терплю серіали.... Особливо турецькі!!!!!!!
05.03.2012 14:19 Суворий => Каранда Галина
На початку 90-х була ціла лінійка вдалих мульт-серіалів від Діснея. Зараз теж щось роблять, але складається враження, що працюють на кількість, а не якість. Каналів багато, треба чимось забивати ефір...
в Україні мультик з"явився під кінець мого дитинства, так що я його ще дійсно з інтересом дивилася. а тепер, з Вашого дозволу, по суті вірша:) : хороша ж у нас держава, коли надія тільки на допомогу заокеанських мультяшних героїв(((((
05.03.2012 14:08 Каранда Галина => Суворий
))) до речі, панове, а віндос у Вас ліцензійний?))))