І.Б. - колишньому винахіднику, а нині досліднику донецьких смітників
з рубрики / циклу «Громадянська позиція»
"Поправді Бог добрий Ізраїлеві, Бог для щиросердих! А я, мало не послизнулися ноги мої, мало не посковзнулися стопи мої, бо лихим я завидував, бачивши спок безбожних,.. аж прийшов я в Божу святиню, і кінець їхній побачив: направду, Ти їх на слизькому поставив, на спустошення кинув Ти їх!"
Псалом 73:1-3,17,18
Ні я відкрию ім`я - Ігор Бєлінський, оце і є І.Б. Колись за свій винахід отримав купу грошей. Все "згоріло" у банку, коли Союз розпався. Бомжує людина. Ніхто б не здогадався, що він може запросто перейти на англійську. Але після втрати коштів у нього з головою щось таки сталося.
Я би уточнив: у державі немає нашої влади. Хтось нам її постійно підкидає.
22.03.2012 19:24 Тетяна Белімова
Як колись Панас Мирний звернувся від імені Чіпки до українського читатча - "Скрізь неправда!", так тепер і ти, Ігорю, звертаєшся до нас. Нічого не змінилося з тих часів, навіть гірше стало... Сьогодні твій голос гуркоче, як перший весняний грім! Молодець!
Дякую! Кожне слово - в точку! І.Б - це Інженер-Бомж, я думаю. Єдина надія, що як не діти, то внуки навчаться хазяйнувати! Стільки літ бути рабами! Це Вам виграшки, чи що! Треба переборювати рабську суть! За одне покоління не вдасться!
22.03.2012 17:15 Каранда Галина
у мене один висновок - ця держава ще гниліша, ніж минула. і можете закидати мене камінням.
22.03.2012 17:06 Суворий
Найдивніше, що на нашій території не було війн з 1945 року, але ми вже 67 років товчемось в багнюці. Нам ніхто не заважає окрім нас самих. Ні переворотів, як в Африці, ні нападів зовнішніх загарбників... Все своїми ж руками. Безнадійна недолугість і відсталість якась... А роки Незалежності це просто апофеоз безпорадності багатомільйонного народу в географічному центрі Європи...