До дня смерті співачки Квітки Цісик.
Кві́тка Ці́сик (англ. Kvitka Cisyk, "Kacey" or "Cassie" Cisyk;
4 квітня 1953, Квінз, Нью-Йорк — † 29 березня 1998, Мангеттен, Нью-Йорк) — американська співачка українського походження (сопрано),
виконавиця українських народних і популярних пісень.
Дякую всім за відгуки! Схиляюся перед цією людиною! Шкода, що її мрія так і не здійснилася, так і не дочекалася визнання в рідній жорстокій Україні.
29.03.2012 17:49 Каранда Галина => Оля Стасюк
я теж не чула... вік живи... слава Порталу і Тетяні!:)))) а музику треба буде скачати... саме те, що ми любимо... хоч ми й різне любимо!) та співаємо здебільшого саме таке)
Мені дуже подобається, як вона "Два кольори" співає. Дійсно, найкращі йдуть найпершими. Я читала, що вона все своє майно вкладала у випуск україномовних альбомів, так хотіла встигнути проспівати, донести до нас музику свого серця. І посмішка в неї така щира, а голос просто вражаючий!
Дякую! Я також цю пісню люблю. А її виконання просто покорило! У Квітки справді ще багато чудових пісень. Може кожен вставити свою улюблену! Про Цісик узнала з Інтернету, Слава Йому!!! :))
неперевершено... звідки Ви все знаєте? дуже сподобалося. до речі, я, виявляється в цій пісні однієї строфи не знала, хоч дуже пісню люблю, і часто з малим співаємо її. дякую Вам велике! уклін.