До Дня Народження Поета
ОДА ...незграбна спроба, але від душі
В.Гюго
Поезія - це завжди неповторність,
Якийсь бессмертний дотик до душі.
Л.Костенко
Творцю
Елегій,
Ткалі
Ямбів!
Натхненній,
Ідеальній!
Чарівливо
Оманній!
Рим
Незайманих!
Осанн
Вітальних!
І від мене персонально -
Любові безпечальної.
01.06.2012Рр.