08.06.2012 14:05
-
253
    
  3 | 3  
 © Ковалик Валентина

Хвилинами, годинами, місяцями...

Верь мне, я твой покой,
Только говори со мной...

Говори зі мною... Хвилинами, годинами, місяцями... Вислухаю, допоможу, а потім... перехворію. Перехворію, як і попереднього разу. Таке зі мною трапляється, коли протянута долею ниточка довіри обривається, і починаєш бачити всі недоліки і чорні плями.


Саме тоді я зрозумію, що ти не такий вже красивий, мужній, терплячий. Що, насправді, в твоєму вимірі так мало місця для дива і так багато для здорового глузду.


Ти виявишся занадто солодким, а мені не вистачатиме солі.


В свою чергу, ти вже не зможеш, як раніше, вислуховувати та витирати мої сльози, терпіти хвилини моєї невичерпної дурості.


Ти усвідомиш, що я не такий вже манускрипт, який можна тлумачити все життя... Що не така вже я добра й покірна.




Ти не кинеш палити,


                           а я не навчусь грати в шахи.


Ти питимеш міцну каву,


                           а я - зелений чай.


   


І врешті-решт Я задумаюсь над тим, навіщо мені такі нікчемні та жалюгідні "ти". ..


А ТИ викинеш всі мої фотографії, видалиш мене з "контакту" і для повного щастя не вітатимешся при зустрічі.


МИ почнемо сваритись не для того, щоб помиритись, а для того, щоб ПРОСТО посваритись.


Та для цього ще потрібен час та металеві ножиці, що переріжуть між нами ту ниточку довіри.




А поки що...


              говори зі мною...


                                     Хвилинами, годинами, місяцями...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.06.2012 04:54  © ... => Володимир Пірнач 

=) дякую

 09.06.2012 18:05  Володимир Пірнач => © 

Трушний текст!
хочеться підписатися під кожним словом.
Плюсую.