А кісточки виймати? краще вийняти в них синильна кіслота, а так класна штука, я після віджиму винограду на вино, жмих заливаю горілкою днів на п`ять, потім перелить - супер, набагато краще чим магазинний шмурдяк під назвою вино, З Новим Роком!
Прикольно, але мені ще років з 5 - лише лимонаду.)
22.06.2012 15:44 Недрукована
Рецепт хороший, перевірений)) Б’є чарівно (тільки не годинник, а горілочка вишнева) =) Навіть смачно, як цукерки "Вишня в шоколаді"...тільки без шоколаду звісно))) Рецепту вашому від мене теж "чудово"!
22.06.2012 02:06 Тетяна Белімова
Моя мама схожу робить, тільки йменує це лікером, бо ще додає цукор і ... вишневі листочки (для аромату).
А першу строчку, що годинник б"є 12 Ви пропустили??? І назву також? Це новорічний рецепт вишнівки! Без натяків! Як хочете випити, у мене ще з минулого року банка хріновухи стоїть! :)))
А я не п"ю ні легенького, ні міцненького... Зазвичай на Новий Рік лягаю спати ще до 12! Та якби в мене була можливість, наробила б повно всяких міцних напоїв (хоббі було б таке в мене :))) А зараз це в мене в теорії! :)))
Ну я зазвичай п`ю щось зовсім легеньке, то навіть не знаю чи думати завчасно про три пляшки горілки, а вишні я б із задоволенням з`їла, та ціни дійсно кусаються, що мені не дає спокою, так те що банани по десять гривень і взимку і влітку, а наші рідні фрукти по тридцять..
Чому саме про стіл думки в Вас??? А в мене думки такі: 1) по чому вишні на базарі? 2) де взяти грошей на 3 пляшки горілки? 3) куди сховати залиту банку з вишнями до Нового Року, щоб чоловік не знайшов??????????????? (найголовніша думка :)))
Думки про Новорічну прохолоду приходять в мою голову, а от новорічний стіл - несподіванка!
21.06.2012 21:55 Каранда Галина => Суворий
) думала - галюни... аж очі протерла!) а тоді так наче як натяк зрозуміла!)) зараз скопіюю коментар, щоб таки стало натяком, незалежно від того, що Ви, пані Тетяно, хотіли сказати!)
) думала - галюни... аж очі протерла!) а тоді так наче як натяк зрозуміла!)) зараз скопіюю коментар, щоб таки стало натяком, незалежно від того, що Ви хотіли сказати!)