я теж привітав Президента, та модератору чомусь моє привітання не сподобалось. У пана президента гарна вдача, І сила відданих йому сердець, А ще, сьогодні, в нього свято: Один єдиний в році день, Коли чаклун летить на гвинтокрилі Показуючи ювіляру фільм, В якому - покращення і блага, Реальності спотвореної безлад. Не застудили б горло, Ескімо не водка, Його стаканом не ковтнеш, А вам іще для підданих співати, Ви, наш Кобзон і соловей. Вода гостинцем розлилася, І ніде заховатися мені, Не від дощу, а від гармошки. То чому ж я веселий такий? Дуже вибачаюсь, але так хотілось гаранта привітати.
10.07.2012 22:50 Деркач Олександр => Каранда Галина
Саймака не читав, але сам кажу щоб люди не придумали ВОНО вже Є, і чим більше пишуть, знімають кіно - ВОНО проникає в реальне життя
10.07.2012 22:45 Каранда Галина => Деркач Олександр
) Ви Саймака читали? "из их разума"? там все, що коли-небуть придумали люди - дійсність...
10.07.2012 22:40 Деркач Олександр => Каранда Галина
А кум і не таке буває бачить (30 років рок-н-ролу) і для нього це дійсність))
10.07.2012 22:35 Деркач Олександр => Каранда Галина
значить про те що ми не бачили , не знаємо, можемо стільки всього понаписувати...а всім начебто відомий факт можемо спростувати тим що проти нього є істинне (на цей час) висловлення, що ми постійно і робимо наприклад з історією
10.07.2012 22:26 Каранда Галина => Деркач Олександр
не правильно! якщо не були - не доводить неіснування! а от якщо кум дійсно бачив - то таки існує!) головне, щоб початкове твердження було істинним висловленням!)
10.07.2012 22:14 Деркач Олександр => Каранда Галина
тобто - якщо я не був в Саратові, то Саратова не існує? а мій кум бачив чупакабру то вона жила , жива і буде вічно жити)))
10.07.2012 22:12 Каранда Галина => Деркач Олександр
основи мат логіки: якщо чогось не знайшли, це не означає, що його не існує. а якщо знайшли хоч одне - існування доведено.
10.07.2012 21:59 Деркач Олександр => Каранда Галина
я теж думаю, що український патріархат не святий, але прогуглив і нічого не знайшов, крім того що Філарет роздавав церковні ордени опозиційним лідерам і ВСЕ!!! не факт що опозиція чи Філарет контролює НЕТ
10.07.2012 21:48 Каранда Галина => Деркач Олександр
і чому мене це не дивує?.... чомусь впевнена, що й український патріархат не відстає.... заперечте мені, якщо є чим...
10.07.2012 21:46 Лідія Яр
Ото нехай ті друїди його собі і обирають президентом. А що. президент класний, і срок тянул, і пайку хавал. А про дорогі годинники. то чому там дивуватися, там така сама корупція, як і скрізь. ЇХочеш приход хороший- плати. Не можу казати за усих поголовно, але для більшості теперішніх священників це просто прибуткове місце роботи...На жаль.. Класно.
10.07.2012 21:32 Деркач Олександр
Митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон носить годинник марки Franck Muller. Про це повідомляють "Новости Донбасса". Цей годинник був помічений на руці митрополита під час урочистостей на честь 80-річчя Донецької області, які за участю президента України Віктора Януковича проходили 6 липня в Центрі слов`янської культури. Схожа модель на сайті продавця коштує 150 тисяч євро. Зазначимо, раніше на руці патріарха Московського і всієї Русі Кирила помічали годинник Breguet вартістю 30 тисяч євро. Зазначимо, що ієреї Української православної церкви Московського патріархату не приховують того, що живуть у розкоші та їздять на дорогих автомобілях. Так, митрополит Вишгородський та Чорнобильський Павло їздить на дорогому "Мерседесі", а владика Житомирський і Новоград-Волинський Никодим їздить на службу на автомобілі Lexus LS.
10.07.2012 18:28 Оля Стасюк
Друїдам привіт! Я б не проти до них відправити президента. Хай природі обіцяє.
хана... а їм те привітання надто вже слабенький поет написав... тьху на них! а я й не знала цього.... читала вірш і ніяк не могла второпати, до чого тут друїди.... Спасибі, що просвітили... а асоціація геїв не вітала?
10.07.2012 16:41 Суворий
Читаючи інет сьогодні дійшов банального висновку: чим більш босяцька країна - тим більш розкішно живуть її керівники... З Днем народження, пане президент....
Живи, Україно, прекрасна і сильна, В Радянськім Союзі ти щастя знайшла. Між рівними рівна, між вільними вільна, Під сонцем свободи, як цвіт розцвіла...