і треба ж так статися - включаю компа і потрапляю одразу на маразм! додивився до кінця - качався по долівці від сміху і дригав ногами від щастя, що маємо у своїй країні таке дивовижне чудо, як президент... тепер про серьозне - сонет дуже сподобався, ліг до душі. дякую. до речі, в мене є куплетики на тему "регіональну", але боюся, що вони занадто відверті - може не пройти редагування. а як Ви вважаєте?..
Твої миттєві відчуття. - думаю, не часу...багато змінних...
05.08.2012 13:29 Лідія Яр
Ну ось , нарешті, сонет і відео. Сонет такий реальний, на землю враз поверне. Відео класне, посміялися з клоуна, мабуть, кращого президента ми ще не заслужили. Дякую Вам , що поділилися.