те братерство вже файно куштує луганськводоканал - віддалися в концесію москалю.Так той, парзит, мало того, що не виконує (і не думає виконувати!) взяті на себе зобов"язання, так щей здер з них 50-ть млн. долЯрів. хи - хи. між іншим, десь я вже чув від когось подібний розподіл України - здається, від поета нашого, Андруховича...ну, я, так розумію, він жартонув трохи, але...але.
22.08.2012 15:32 Ірина Затинейко-Михалевич
Господи! Невже Ти владу народу даєш таку - яку собі він заслужив????
21.08.2012 23:04 Суворий
Крим не віддадуть, давно пошматували його пляжі по шматочках... Дати право думати по русскі, то це будь-ласка... Але ж і це не за просто так, за голоси на виборах...
В Киеве стоит парень в пробке. Вдруг стук в окно. Он опускает стекло: - Чё надо? - Террористы взяли премьер-министра в заложники и требуют 5 млн. $ выкуп, иначе они обольют его бензиноми и сожгут. Мы решили пройти по машинам, кто сколько даст. - Ну... я литров 7 могу дать!
Розумію і поділяю Ваші почуття, Галино! Та після підписання цього закону ні говорити, ні чути про політику не хочу! Така депресія мене обсіла! Яке в нас майбутнє? Перманентне культурне й економічне гвалтування! Нема у нас майбутнього! І останні події довели, що ми безсилі щось змінити. Нас чекає доля Білорусі.
Історія Криму (хронологічна таблиця) 1475—1774 — Кримське ханство перебувало у васальній залежності від Османської імперії. 1774—1783 — Після невдалої для Османської імперії війни з Росією Кримське ханство формально незалежне, а фактично — у залежності від Російської імперії. 1783 — Анексія Криму Росією. 1784—1796 в складі Таврійської області Російської імперії. 1917—1918 — Кримська Народна Республіка 1918—1920 — На території Криму існували декілька нетривалих державних утворень (наприклад, Радянська Республіка Таврида). 18 жовтня 1921 — Утворена Кримська Автономна Соціалістична Республіка. 1921—1945 — Кримська Автономна Радянська Соціалістична Республіка у складі Російської РФСР. 1941—1944 — Німецька окупація Криму. 1944, травень — Депортація кримських татар до східних регіонів СРСР, після чого автономну республіку перетворили на звичайну область Російської РФСР. 1945, 30 червня — Отримано статус Кримської області у складі РРФСР. 1954 — За рішенням уряду СРСР Крим передано до складу УРСР. 1990 — Початок масового повернення кримських татар до Криму (1988 року уряд СРСР затвердив їхнє право на повернення). 1991, 12 лютого — Кримська Автономна Радянська Соціалістична Республіка. 1992, 29 квітня — Республіка Крим. 1994, 21 вересня — Автономна Республіка Крим.
Та, чого доброго, можуть і таке ..чи довго уміючи . І нас ніхто не питатиме... Сумно...
21.08.2012 18:32 Оля Стасюк
Думаю, багато з Кримчан будуть тільки за. Їм не одне століття голову задурюють Росією. Навіть такі інтерв"ю колись бачила. Тому я не люблю їздити в Крим. Мені там морально погано.