Якби у виборчих бюлетенях з`явився пункт "Посадити депутатів колишньої Ради чи помилувати?", То явка на вибори наблизилася б до 100 відсотків. ( анекдот, не мій опус:)))))))
Ого! Та тут цілтй форум!!! Дуже вдячна всім за відгуки і за небайдужість! Принесли мені в подарунок магніт на холодильник з таким написом! То мене й понесло! :))))) Звичайно, думки не дуже веселі в вірші! Та мені здаєтться, що все в нас буде добре! Бо ми ж НЕ... :))))))))))))
Класно написано, з іронічної позиціїї... у мене зять росіянин (насправді - чуваш ) працює на Півночі я подарував йому футболку ДЯКУЮ БОЖЕ ЩО Я НЕ МОСКАЛЬ, так він носив її все літо незнімаючи, а коли приїзжали високі начальники так просили сфотографуватися, бо вони майже всі вихідці з України
Таню! Як завжди стільки думок розбурхали! Розумію, що Ви іронічно, але все ж саме смислове наповнення цієї фрази-рефрену дуже націоналістичне, великою мірою патріотичне! А от якраз наявність цих рис у нас останнім часом викликає дуже великий сумнів. На жаль. Мабуть, ми таки хахли-малороси, яким байдуже до мови-культури-національної ідентичності, аби лише якийсь там азаров кинув шмат гнилої ковбаси... От євреї змогли у пустелі створити могутню державу, але починали вони із воскресіння мертвої мови - івриту. Не було б мови, не було б ні нації, ні держави. Казав Шевченко: "Учітеся, брати мої! Думайте! Читайте!". Та видно, марною було його мова...
Шикарний текст! У мене є така майка, як на маленькій фотці. До речі, привіз зі Львова собі нову майку з потрретом Степана Андрійовича і маленькою символікою ОУН, то мене на рідному БЖ здибав якийсь хлопака і паказуючи пальцем на портрет заявив: "это же запрещено!" ми довго з цього сміялись, а він образився і пішов, ще зказав що б я поїхав в Донецьк і там мені маєть розказати хто і як.. Напевно в Донецьку люди краще знають історію, треба зїздити :) Плюсую.