Хм... Якщо (згідно Вашого посилання) це якийсь натяк на мене, то я доросла людина і розберусь, що мені робити.
Доречі, да буде Вам відомо, я на ЛІТ. САЙТІ пишу ЛІТЕРАТУРУ і дискутую інколи ВИКЛЮЧНО ПО ЛІТ. ПИТАННЯМ, а аж ніяк (з Ваших слів) не лізу в якесь "СВИНЯЧЕ КОРИТО"... Свиней я залишаю їх власній долі.
На "провокашкі" не ведуся, Галю)
Якщо стосовно самого по собі вірша... Шкільний вірш, не більше... Ви що, справді не бачите, наскільки він слабкий??? Конкурс...
лиш маленьке Порося все блукає по росі, щось шукає в спориші. Каже: десь побіг на луг мій найкращий в світі друг. Не вернувся він і досі, а у нього ж ніжки босі. Розбудилась мама Цьоня, кличе: йди до ліжка, доню. Порося ж уперлось: ні, не годиться так свині, хай година перша, друга – все одно діждуся друга… Хто той друг – не в тому річ. Прочека хоч цілу ніч, й з неї, впевнена рідня, справжня виросте свиня.
Відчуваю про що це. Стало сумно! Є такі люди. Намагаюся ні для кого такою не стати!
30.03.2013 14:35 Світлана Рачинська
І правда, каша(особливо у піст!) підтримує і фізичну і духовну форму!...Тому рими з легкістю народжуються і радують нас своєю простою, щирою і доступною формою!... Акценти розтавили на всі100%:)))))))))
Бісер зараз дуже дорогий, особливо чеський! Дві поради. Перша: хто кидає - китайський - найдешевший, не заходьте у великі витрати. Друга: в кого кидають -прикривайте рими власні...