МЕДОВО-ТЕРПКИЙ СОНЕТ
з рубрики / циклу «СОНЕТИ»
Весна! Весна! Бубнявіють бруньки
Вишневих снів нестримною порою.
В тих снах – джмелів медові пісеньки,
Стурбованих пилку терпкою грою…
Весна! І в снах квіткових залюбки
Розбурхалась медова пристрасть рою.
– Це яв чи сон? – видзвонюють бджілки,
Зневірені морозів машкарою.
Це яв чи сон?! Стрімке, немов цунамі!
В танку медових весняних утіх
Захоплює в полон терпкими снами.
Так солодко в терпкому затонути,
Хоч до кінця не в силі осягнути
Медове відчуття очей твоїх.