Поетові в поезії і прозі (Олександру Букатюку)
Білолика Зима,
Стоголоса Весна,
Спека й Злива духм"яного Літа,
Золотава коса
Осінь-діви в сльозах.., -
Це Поезії вічна еліта!
З-під твойого пера
Кожна року пора -
Неземної краси юна пання.
(Шлях поета обрав...)!
В хвилях світла й добра
Течія твоїх рим - бездоганна.
Вірші повні життя,
В ритмі серцебиття -
Стала цьому любов в допомозі:
Щирих слів почуття;
Білих снів відчуття...
Ти - поет у поезії й прозі!
P.S. З Днем народження!
09.04.2013 р.