Народний депутат України Сергій Ківалов (Партія Регіонів) по шляху проходження в престижний курорт Куршавель (Франція) був затриманий співробітниками швейцарської поліції в Міжнародному аеропорту Cointrin (Женева).
Як повідомили в прокуратурі кантону Женева, куди передано справу українського парламентарія, Ківалов, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп`яніння, вів себе розв`язно, демонстрував правоохоронцям непристойні жести, чергуючи їх зі спробами обійняти одного…. На зауваження працівників правоохоронних органів Ківалов відреагував вкрай агресивно, після чого був доставлений в поліцейське управління Женеви.
Увечері того ж дня, український депутат був звільнений під заставу, внесену прибулими разом з ним на відпочинок супутницями - громадянками України Ольгою Стефанко і Катериною Захарченко. Досудове слідство щодо протиправних дій С.Ківалова веде прокуратура кантону Женева.
Сергій Ківалов - колишній голова Центральної виборчої комісії, депутат Верховної Ради України від 5-ого та 6-го скликання від Партії Регіонів, голова комітету Верховної Ради з питань правосуддя. Почесний ректор Одеської національної юридичної академії.
Ольга Стефанко - "Міс Україна-Всесвіт-2010», студентка Одеської національної юридичної академії.
Катерина Захарченко - "Міс-Україна-2010», студентка Одеської національної юридичної академії.
Вірш талановитий, але мене не вразив. В організації, де я працювала, йшла боротьба за "пересип" з літнім гендиректором серед деяких молодих спеціалісток. І він, людина вдячна, дарував їм посади, премії, кар`єру. І всі вони були, або стали заміжніми і їхні чоловіки вдячні їм за добру зарплатню, статки, автомобілі ... А чесні та фахові дівчата вкалують, по три-чотири місяці не отримують мізерну зарплатню, в сім`ях напруга, діти голодні... Хто покарає за таку мораль? Господь? Мабуть далі, через роки, або десятиліття, досі ніхто не покарав.
03.05.2013 19:47 Світлана Рачинська
Сором!... Але так зараз, живуть не тільки можновладці...! Справедлива мораль, що тут соромно більше за дівчат... ганьба
нам це, звісно, дико... але це нам... думаю, вони б і не зрозуміли, чому ми вважаємо, що це соромно... бо з їх точки зору соромно - то жити так, як ми... А їхні матері... думаю, дочки давно вже їх переконали, що краще взяти від життя все, поки дають...
пані Тетяно... думаю, не варто перейматися. Дівчата добре розуміють, куди і чого вони їдуть. І в накладі вони не залишаться... Думаю, вони теж не розуміють, як можна взяти і вийти заміж за голого-босого, зате по коханню... тим більше, що той голий-босий, трішки очухавшися і приодівшись, вже починає шукати собі щось краще, той же "ескорт"... то ми дурні, не вони, з нашою застарілою мораллю... не вміємо жити...