18.10.2013 00:17
для всіх
902
    
  11 | 11  
 © Наталя Данилюк

Осінь в Карпатах

Осінь в Карпатах
У цих лісах, як в Бога на долоні:Пливе осіння тепла ворожба,Терпкий димок соснових благовонійЦілує мокру шапочку гриба.В пожежі крон розплавилися роси,Дрібний кришталь роздмухують вітри,Листків кленових вигорілі стосиВстелили плечі темної гори.Верхи́ модрин куйовдять білу вовнуХмарин-овечок в сонній череді,Хтось перекинув з медом діжу повну -На вітах гуснуть промені руді.Церковний дзвін, пронизуючи тишу,Крилом торкає матову блакить.П`янке повітря подихом колишуІ день мені молитвою дзвенить!І осінь тут погожа і прозора,Мов хто розплавив сонячний бурштин.Немов ковчег, загублений у горах,У затінку сховався ветхий млин.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.10.2013 15:48  Надія Бойко 

Дивовижно! Начебто побувала в осінніх Карпатах... Моє "чудово"!

 18.10.2013 11:52  Оля Стасюк 

гарно)

 18.10.2013 08:06  Деркач Олександр => © 

Красиво, усе...

 18.10.2013 07:39  Олена Вишневська 

Чудова віршована картина! Гарні образи, вдо підібране кожне слово...
На жаль, осені в Карпатах не бачила, але побувавши талише раз в літку, назавжди закохалася в ті неймовно мальовничі місця.

 18.10.2013 01:15  Світлана Рачинська => © 

Супер) Наталко, я не раз була у Карпатах) Та ще жодного разу так близько їх не відчула) Чудово)

 18.10.2013 01:13  Тетяна Белімова => © 

Чомусь про Карпати так і хочеться писати! Овечки - ковчег - церковний дзвін... Дуже вдалий асоціативний ряд, як на мене!
Дуже сподобалося)))