29.11.2013 00:22
для всіх
177
    
  1 | 1  
 © Элли Окленд

План захоплення Вашингтону

(уривки)

Життя - це постійний рух, знаєш. Тож - рухатися далі. До всього. До небес і до всіх вершин. До людей і до себе. До світу. До всесвіту. Завжди.

 

* * *

 

Обманюючи себе, ти обманюєш і тих, хто навколо – апріорі, автоматично. А вивести на твою дорогу тебе може тільки правда. Правдивість із собою, правдивість із тими, хто із тобою поруч. Колись виведе. Якщо остаточно не загубишся і не згубишся.

 

* * *

 

Обміняй ненависть на любов. Образи на прощення. Тугу на посмішки. Безнадію на натхнення. Отруту на ніжність. Викинь нарешті це все – далеко й назавжди – і прокинься іншою.

 

* * *

 

Кожний, кожна – на якому б рівні ми не знаходилися – це найчистіший кришталь. І нехай часом він може ховатися за кам`яними мурами, за залізними щитами, за парканом з іронічних посмішок і різких слів – всі ми – то є абсолютне добро, любов та щирість. Всі, без вийнятку.

 

* * *

 

Незнаними шляхами ми йдемо до самих себе – і хто зна, що стане тим чарівним вказівником, який проведе нас у правильному напрямку. Та – як не боїшся – варто йти. І пам`ятати, що у світі немає палачів і немає жертв. Що всі ми є – найпрекрасніше найчарівніше сяйво.

І будемо такими. Завжди.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.11.2013 21:39  Каранда Галина 

я вашингтон шукала...