Поетеса
Поетесі сняться роги
І криваві дикі очі,
Волосаті чорні ноги
І вона посеред ночі
Шкрябає вірші у трансі
Та читає їх уранці
Нам по радіо як диво,
Надсучасне мудре чтиво.
Представляють – майже класик,
Друга Леся Українка,
Чую щось таке ковбасить
У безтямнім трансі жінка,
Що аж ріже нижче пупа
І свистить, гуркоче дупа,
Для проносного прогресу
Слухай, друже, цю мудресу.
м. Київ, 12.07.07