29.07.2015 12:23
для всіх
99
    
  1 | 1  
 © Георгій Грищенко

Поетеса і співак

Поетеса сповіщає

По життю в човні пливе, 

А співак усім співає, 

Він у планері живе.  

 

В мене планера не має

І човна не маю теж, 

Пішки люд життя долає, 

Входжу й я у цей кортеж.


Серед люду йти приємно, 

Є із ким поговорить, 

Поміч надавать взаємно

У важку життєву мить.


Посваритися із кимось, 

А когось і похвалить, 

Поділитись з іншим чимось, 

Це полегшує нам жить.


Веселитися на святі, 

Пісню разом заспівать, 

Щоб були усі багаті

Й щастя друзям побажать.


Оминати не удачі, 

Боронити рідний край, 

Зайдам злим давати здачі, 

Наше краще не займай.


А дітей відправить в люди, 

Щоб порядними росли, 

Бо такі потрібні всюди, 

Де вони би не були.


Краще жити із народом, 

Не в окремому човні

І покласти край незгодам, 

Щоб настали кращі дні.

12.12.12.

>



м. Київ, 12.12.12.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.07.2015 21:40  Тетяна Чорновіл => © 

У кожному рядку відчувається життєва мудрість!
І висновки правильні!