…Поезія, вірш?.
Чистого аркуша
Гладь
Наближає
Перо у руці:
Аркуш - думок моїх
Тать.
Усі строфи,
Неначе рубці.
Буде: поезія,
Вірш?
Адже різні
Висоти у них.
Але ціна мені
Гріш,
Як не буде
У творі весни.
Перенаповнений
Світ
Авторами.
Їх твори - плоди.
Справжня поезія -
Цвіт,
А все решта -
Краплини води.