Хорошие у вас стихи - гуляю сейчас на вашей странице и, поверьте, есть где разгуляться) сегодня уже вряд ли успею всё прочесть. У вас каждая строчка, каждое слово пропитаны смыслом - это чувствуется с первых строк, поэтому одного беглого прочтения явно недостаточно) хочется разобраться как следует. Приятно, что в Харькове так пишут на родном языке, ведь я там в своё время учился) так что вы меня сами того не желая мысленно перенесли на добрый десяток лет назад:)
Знайомо так… шаленіти між Намистинками сірих буднів. Ти – розкриваєш серце – навстіж! Втіхою, захистом, другом будеш Всім, кому треба твоє тепло. І навіть тим, кому волі треба. Так мало спільних у нас було Віршів, листів, сонця і неба, Так мало торкнулись болючих тем… Та не жалкуй. Ти була – найкраща! Пробач, що тобі завдала проблем Та, що вважаєш тепер – пропаща… Ти – тільки факела не гаси! Світи, світи, словом грій, будь ласка! Душу світлу свою неси У незбагненну, яскраву казку, З гордою самкою Богомола, Де Колобка ще не з’їла Лиска, Де пелюстки розкривають спроквола Білі троянди, зірок колиска. В день цей осінній усі - тобі За все, за все, чим душа багата! Чуєш? На чарівній трубі Грає вітер мелодію свята! ******* З Днем Народження, люба Таня! Ваша Ніла.