08.11.2015 16:55
для всіх
201
    
  5 | 9  
 © Дарія Балагура

Ти

Ти

Я рахую до трьох.

На раз - ковтаю повітря побільше. На два - зажмурююсь аж до яскравих плям в очах. На три - придушую схлип.

Все ніби уві сні. Паморочиться і важко дихати. Не думала, що ти так, саме так зі мною вчиниш. Ти, звичайно, ніколи не був джентльменом. І моїм ти не був теж. Але це так низько і брудно. Так, ніби в дощ, автівка, що несеться тобі назустріч, темним потоком води омиває з голови до ніг. Я оглядаюся, боюся аби ніхто не помітив моїх метаморфоз. Образа змішалася з млявим болем. Такий собі коктейль розчарування. Я випила його ще давно, але у голову вдарило тільки зараз.  

Коли кількість проміле перевищує норму і кров у жилах починає холодіти, раптом розумію -

ти не вартий мого співчуття, моєї ніжності, моїх почуттів. Ти не просив, а я віддавала.

А ще у мене слабкий імунітет на «поганців». Коли я захворіла, ти навіть не спробував мене вилікувати, зцілити, зробити заспокійливий чай із солодких поцілунків і теплу ковдру із обіймів. Полишив наодинці з недугом. І мені так сумно було, ти не можеш собі уявити як. Пішов і залишив відкриту фіранку аби холод все просочувався крізь шпаринку, аби не забувала про тебе, згадувала.

І знаєш, що?

Я ледь тримаюся на ногах, коліна підкошуються і хочеться падати, і падати, і па-да-Ти. Примушую себе підійти до скрипучого старого вікна і зачинити ту кляту фіранку.

Все ще хвора і зовсім слабка. І тебе немає поруч - ні у думках, ні у кімнаті. Ніде.

Майже посміхаюся сухими губами.

Чую стукіт у двері, знаю, що не ти. Не чекаю тебе. Ні у гості, ні на чай, ні просто так.

За дверима інший. Він теплий і такий домашній. Добрий і ніжний. Зовсім інший. «Слухай, врятуєш мене?».

Тук-тук. Стукають у двері.

Тук-тук. Відповідає серце.



кімната принцеси, 08.11.2015

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.11.2015 20:59  Тетяна Белімова => © 

Дуже сподобався Ваш твір)) Багато прозових знахідок, які мають поетичне походження. 

Найбільше припав рахунок, вплетений у текст. Своєрідні такти - це те, що пов`язує Ваш ліричний твір з музикою. А мені ще пригадався фільм "Дев`ять з половиною тижнів" - він схожий на Ваш твір і за формою, і за змістом. Все скінчилося. Кохання минуло. Жінка йде від чоловіка, а він рахує і хоче, аби вона повернулася на рахунок "сто". 

Ось цей фільм. Якщо не дивилися - перегляньте. Картина дуже чуттєва, еротична і така, яка оголює почуття героїв. 

Бажаю Вам успіху, Даріє)) Пишіть! У Вас гарно виходить і є всі шанси створити щось незабутнє.

 09.11.2015 20:50  Арсеній Троян => © 

дуже посередньо