01.03.2018 01:42
для всіх
141
    
  - | 1  
 © Олександра

Поезія півночі

Розкажи мені тишею теплою,  

Як читаєш поезію півночі. 

І як вірші стають нестерпними  

На порозі чужої вічності. 


Як думки розривало зливою  

Після першого взимку спокою,  

Як зима ще була красивою,  

А вершини були високими. 


Хай би весна нарешті правила,  

Принесла яблуневу гілочку... 

Розкажи, як ранково марила  

Твоя зірка самотня з півночі. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!