17.03.2018 21:42
для всіх
66
    
  2 | 2  
 © Леді-Анна

Поезія

В душі народжуються вірші,  

Лягають легко на папір- 

То все душа натхненно пише 

З верхівок величавих гір. 


Слово стрічається зі словом,  

Рядок торкається рядка. 

Поезія - то не розмова,  

То - Доля. Хоч і не легка,  


Але цікава і щаслива,  

Бо із усіх - вона одна 

Душі твоїй розправить крила 

І подарує небеса. 



Київ, 2016 рік

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!