14.10.2018 20:41
для всіх
88
    
  5 | 5  
 © Панін Олександр Миколайович

Таргани 2

Таргани 2

Жарт


Таргани, Таргани, 

Ви огидні лискучі нахаби, 

Ви прогризли мені

Мозок, нирки, печінки наскрізь, 

Розповзлися усюди, 

Хробаки підколодні, 

мов краби, 

Як же вас подолати, 

Як позбутись колись!?


А сьогодні мені

Дали файну пораду:

Стати серед господи

І гукнути щосили: "А ну, 

Таргани, таргани, 

В однострої пакуйтеся, 

гади, 

Зброю в лапи беріть, 

До сусідів гайда на війну!"


Їх погнав у похід, 

Геть пішли тарганячі колони, 

А під вечір усі

Повернулись назад, "курбаши".

Їх ще більше було, 

"Де нових ви знайшли, 

охламони!?" -


"Полонених взяли, 

Тож - прийми, нагодуй, 

стережи!"

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 15.10.2018 14:04  Каллистрат => © 

Ну, тараканы это такое дело, неоднозначное, чай не один миллион лет живут, а почитай, что и все триста будет, даже с хвостиком, и повидали на своём веку всякага )))))

К тому же ещё и философию любят (см. "Таракан Тараканыч")

А бойцы какие, если свои, конечно! ))) Среди людей не каждый на такое способен.

Опять же польза для познания - народная мудрость гласит, что ежели из дома ушли все тараканы, значит с экологией беда и жить там могут только человеки с комарами, ни один уважающий себя организьм там жить не будет!

И, самое главное, что память о нашей цивилизации до будущих цивилизаций донесут именно тараканы и тут важно чтобы они нас не перепутали с нашими папередниками, ну, там как бог даст, может и о нас узнают)))

"Каберне", конечно можно принимать и тараканам, иначе откуда тогда брать поэтическое вдохновение! Вот интересно, какие саги они о нас напишут?? )))))

 15.10.2018 10:00  Костенюк => © 

Потрібно змінити тактику. Посилати в квартиру бруднішу, як власна, а у своїй покласти на підлогу пляшку з під вина (найкраще "Каберне") і з горлечка до підлоги покласти паперову стрічку. Вони заповзвють у пляшку і від вина Кайфують. Пляшку викинути. Перевірено!