16.04.2019 00:36
лише 18+
227
    
  12 | 12  
 © Борис Костинський

ЗЕ-ВІРТУОЗ

PlayЗЕ-ВІРТУОЗ

з рубрики / циклу «Лукаве»

У Неньці виборець радіє,

бо блазень дав йому надію:

як Вовчик проповзе до влади,

то принесе усім розраду.


Він звеселить хохлів і вату,

та з шоу влізе в кожну хату.

Вмикай екран - там тралі-валі -

Зе х*єм грає на роялі.


З огидою те бачить світ,

як лупить членом цей аїд.

Макрона Вовка здивував,

бо "Марсельєзу" хером грав.


У Трампа з Мей - апофеоз:

"Коли ж приїде віртуоз?!.."

Але оте, ще не кінець -

вживає кокаїн митець.


Говорить: "Кокс мій х*й тримає.

Тому він так майстерно грає.

Аби ж не "дурь", то був би млявий,

а так - долає всі октави."


----------------


Ну що, вельмишановний друже,

сміявся ти від серця дуже?..

А я не в силах гратись в цяці,

бо Україна знову в сраці!


15.04.19р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.04.2019 09:29  Тетяна Белімова => © 

Дуже доречно буде навести слова Ігоря Костецького (1913 - 1983), знаного українського драматурга, письменника, який, як і Ви, виїхав з України: «Я міг би з успіхом стати росіянином, поляком, навіть жидом (це за умов денаціоналізації народів в межах Російської імперії та СРСР було цілком можливим), але усвідомив себе українцем. З українською нацією я зв’язав себе зовсім не дурно. Наші долі мають дуже багато спільного – її і моя. І вона, і я могли стати чим завгодно" // Костецький І. Тобі належить цілий світ. Вибрані твори. – Київ: Критика, 2005. – 526 с.

 16.04.2019 13:59  Каллистрат => © 

Та то так! Холера ясная...

Как бы там ни было, а 22 числа мы точно узнаем сколько в нашей стране ЗЕков и что с ними делать)

А история-матушка любит шутки шутковать, помните крылатую фразу "папередника Владимира" : "Пока народ безграмотен, из всех искусств важнейшими для нас являются кино и цирк" и вот получите - в одной упаковке с бантиком, свежачок, только что с грядки, при том - халявно)

Ну что, православные, есть Бог в этом мире?

Полагаю, что есть...

 16.04.2019 09:08  Тетяна Белімова => © 

Відео, звісно, огидне. Гумор, який нижче поясу, - це гумор для плебосу. Це не я така розумна, це настанови античної комедії, виписані драматургами Еллади. Антики це знали, безумовно, знає і Зеленський, що саме і як діє на натовп, Марув знає, як можна дупою заробляти перегляди на Ютюбі. Знову ж таки - про психологію мову. Мене більше обурює не гра на фортепіано, а риторика виступів, неповага, висміювання, профанація українського народу. Зрештою, стриптизер - це лише фах, а от написані і зіграні тексти, що паплюжать Україну, - це вже громадянська позиція. Я не вірю людям, які кажуть "какаяразніцаглавнаєшточєловєкхароший", я не вірю, що такі люди справді люблять мою Україну і зроблять щось для її процвітання. Упевнена, що їх план десь "пасєрєдінє" збігається з "вєлікім планом" Павла Губарєва, що озвучує думки пуйла і формує концепцію "рускага міра".

 16.04.2019 08:59  Тетяна Белімова => © 

Ви, пане Борисе, марно намагаєтеся апелювати до розуму заЗембованих. Працює технологія, про що я вже писала Вам, яка діє в кожному суспільстві - без винятків. Я вже наводила досвід Естонії, де 25 % цілком притомних, на перший погляд, людей повірили популістським гаслам 9 акторів, котрі створили фейкову партію "Єдина Естонія". В Естонії 2010 року були провальні економічні показники? Зовсім ні. Можливо, на Естонію напало пуйло і там тривала неоголошена війна? Також ні. Тоді в чому річ? Чому естонці голосували за популістів? Чому, зрештою, американці голосували за мексиканську стіну і зниження виплат на страхову медицину в обмін на "обіцянку дива"? Це, пане Борисе, секрети людської психіки, якими вправно маніпулюють політтехнологі. Робота в них така. Люди розЗембуються (хоча, напевно, не всі), але не тому, що ми (я чи Ви) будемо апелювати до їхнього розуму, а тому, що граблі вкотре наб`ють чималу ґулю на лобі. На жаль, моя Україна має засвоїти цей урок і пройти нові випробування. І я зі своїм народом - без жодного пафосу. Чекаю на прозріння українців, чекаю на викриття крихітки Цахеса, але не зловтішатимусь. Ціна для зловтіхи надто висока(((

 16.04.2019 08:58  Костенюк => © 

В політиці таке буває:

хтось грає, але не співає.

Неначе виключено звук,

бо тексти не для наших вух)))