09.12.2019 11:02
для всіх
116
    
  3 | 3  
 © Віктор Насипаний

Думай сам!



Картає мати знову горобця: 

- Коли ж мудріш голівка буде ця? 

Не слухай інших. Думай більше сам. 

В житті важливіш розум, не краса. 

Малий зітхнув: - Я, мамо, як усі. 

Цвірінькнеш щось, - сміяться горобці. 

Кивають інші, я киваю теж. 

Мовчи! Занадто мудрий ти авжеж. 

Нехай вже краще думає сова. 

У неї значно більша голова. 


Щодня брехня з екранів, лють і бруд. 

Тупіє і стає байдужим люд. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 09.12.2019 15:59  Каллистрат => © 

Ну и денёк)))

Шёл сегодня по городу и, глядя на изобилие магазинов секонд-хенда, тоже подумал о бесплатном советском образовании и что оно в итоге дало людям его получившим.

- советские люди это, конечно же, отдельное явление в истории и эволюции человека. Не приведи нас господи)))

- IQ, как спросил бы Гераклит Тёмный, это определение УМА или МНОГОЗНАНИЯ))) Ум, как и глупость - беспредельны, а вот знание всегда упирается во временные границы, которые, дайте только срок и отодвинутся)))

А, если по-простому, по-уличному, так я бы сказал: "Ребята, посмотрите в свой выпускной формуляр, куда вам там "галочки" поставили, в какие графы? Нешто древние мудрецы просто так писали для вас раньше гороскопы")))

Пан Виктор за байку спасибо!!!

 09.12.2019 11:48  Костенюк => © 

Правильна байка.

 09.12.2019 11:14  Каранда Галина => © 

Щодо "тупіє люд"...

Вчора натрапила на цікаву статтю на цю тему:

"... що в світі збільшується більш небезпечна нерівність: інтелектуальна.

 

Майже усе ХХ століття у світі спостерігався так званий «ефект Флінна»: результати IQ-тестів кожного наступного покоління ставали все вищими й вищими. Тобто, якщо вважати IQ-тест надійним відображенням рівня інтелекту, населення планети ставало все розумнішим. Минулого року виявилося, що тенденція обернулася навпаки: починаючи з 1975 року народження, кожне наступне покоління стає дедалі дурнішим.

Тепер, вивчивши результати IQ-тестів 10 тисяч американців у 1980-х і 2000-х роках, американські медики зʼясували, що все влаштовано ще складніше. Виявляється, результати тестів людей з високим IQ з кожним поколінням стають все вищими, а результати тестів людей з низьким IQ — все нижчими. Тобто розумні стають розумнішими, а дурні — дурнішими. До чого це може призвести, поки не зрозуміло, але, імовірно, ні до чого хорошого."