06.03.2020 18:22
для всіх
57
    
  1 | 1  
 © Панін Олександр Миколайович

Король Поэзии

Король Поэзии

Король поэзии

Пегас,

Он рифмы новые

задаст,

А зададут ему

овса,

Он оду сочинит

на раз.


Стихи копытом

отобьет

И никого

не попрекнет,

И никого

не обвинит,

Коль оду

кто-то умыкнет.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!