Взагалі, це - болюча тема сучасної харчової промисловості. Природнє - краще однозначно, а щодо цукру згодна. Та надлишок цукру краще, ніж надлишок елементів таблиці Менделеєва, металів(і таке знаходили!), Е-шок і купи інших речовин, які я не беруся навіть прочитати...
Та не так вже й вмирає - просто любить, як звичайна дитина. Багато не дозволяємо, але все ж відмовитися від хімізованих солодощів хоча б трошки - дуже важливо.
Якщо сестра вмирає за солодким, то уже з боку батьків допущені прорахунки в харчуванні. Можете цілими днями варити домашні карамелі - все одно надлишок цукру надзвичайно шкідливий, особливо в дитячому віці. Все одно - в магазинних карамелях чи в домашніх...
Солодке корисне, але не в великих кількостях і не те, яке нині виготовляють на хімзаводі!!!!!!!!!!
Недавно зробила експеримент. Молодша сестра дуже любить солодке, а цукерки зараз такі, що страшно. Перейшли на домашній йогурт, домашню карамель, печиво і морозиво власного приготування. Сподобалося навіть дорослим! Тепер в цукеркові магазини нікого не затягнеш.
Жаль усіх... А давати маленьким дітям потрібно все по троху (шкідливе, не шкідливе...) Їм жити в цьому світі, потрібно виробляти імунітет. Під ковпаком не втримаєш! Який світ, такі й ми! :))))