Поезія кохання_2
за мотивами творів Омар Хаяма
Зранений пристрастю, сльози самотності ллю,
Серце зцілити закохане Бога молю,
Небо безжальне - замість напою любові,
кров’ю по вінця наповнило чашу мою…
***
Не так багато днів живемо на Землі,
Прожити без вина й кохання - грішно,
Не варто хвилюватись про майбутні дні -
все рівно зникнемо назавжди уві млі…
#Ольга_Шнуренко
м. Київ,