10.02.2021 08:22
© Ольга Шнуренко
Поезія кохання
за мотивами творів Омар Хаяма
Краще пити й веселу красуню кохати,
Чим спасіння в молитвах старанно шукати,
Якщо місце у пеклі для коханки й п’яниці,
То кого ж тоді Бог буде в рай допускати?
***
Коли фіалок пахощі в повітрі,
І віє дихання весни, як вітер,
Мудрець - хто п`є з коханою вино,
Забувши каяття, що вислухав пресвітер….
***
Жбурнув світанок на покрівлі сніп вогню,
На небо вийшов сонця шар назустріч дню,
Ти пригуби нектар - сказав мені світанок,
Налив по вінця сонячне вино у дзбанок…
#Ольга_Шнуренко
м. Київ,