21.03.2021 09:27
для всіх
176
    
  1 | 1  
 © Ольга Шнуренко

Вітаю з Днем поезії

з рубрики / циклу «Вірші до Свят»

Сьогодні особливе свято – День поезії,

Дарую всім поетам чарівні фрезії!

Поезія – жива вода, ковток повітря,

Слова у віршах, ніби сонечко привітне!

Це наша мова - світанкова й мелодійна,

Колиска для людини, затишна й надійна.

Поезія - живе мистецтво рукотворне,

Думки у кожного поета неповторні!

Хтось пише про палке кохання і гаряче,

А інші про природу чи вірші дитячі.

Але у кожнім творі любов завжди присутня -

Вона з дитинства неповторна й незабутня!

Ще раз вітаю всіх з весняним святом Слова -

Нехай цвіте розкішно українська мова!



#Ольга_Шнуренко



м. Київ, 

Ольга Шнуренко цікавиться

  • Ольга ШнуренкоМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 21.03.2021 20:45  Надія Крайнюк => © 

Дякую за таке розкішне вітання з Днем поезії. І Вас вітаю з цим чудовим святом! Натхнення Вам і творчих успіхів!