14.09.2021 01:09
для всіх
84
    
  - | -  
 © Іван Петришин

Oй, лен, лен

Oй, лен, лен

поезія по-західно-українськи

ой, лен, лен,

видно ген, ген,

ой нарвали, нав`язали

і докупи склали.

ой, заберут, заберут,

зіб`ют праниками,

насмикают волокна,

начешут,

ниток насукают,

наверетенят,

натеревенят,

натчут полотна,

сірого та синього,

дочці та синові,

на сорочки нашиют,

навишивают,

накравчинят,

вибілят, посинят,

у свято вдягнут,

праниками попрасуют,

накуплят бомбонів

і поласуют.


Іван Петришин



США, 13.09.21

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!