Поезія
Світлина з інтернету
Поезія - це сповідь і молитва,
Душа поета на усі віки.
Це відчуттів його словесна битва,
Складаються вони все у рядки.
Зробивши крок у віршовану безодню
Прекрасних рим, глибинних почуттів,
Ми поринаємо у дар Господній,
Який з пера до нас злетів.
Поезія- це відкриття нового миру,
Як музика любові, що рине звідусіль.
Це скарб і це мистецтво слова щире,
Як пам`ять для майбутніх поколінь.
07.11.2021