24.05.2023 09:44
© Віктор Насипаний
Сонет дощу...
Сонет дощу читають клени.
У римах крапель сум зелений.
Каштанів цвіт, як вир шалений,
Тче дощ у травня гобелени.
Цілує небо сонні квіти, -
Легеньке скерцо трав і тиші.
Бузок любов’ю ніжно світить,
І будять серце крапель вірші.
24.05.2023