Та ні, не засмучуйся! То я так, жартую. Музи у тебе не найсумніші, у мене це теж виникає(вірш "Оптиміст"), а до Іваніва тобі ще далеко! Ти ж мені настрій граматикою піднімаєш просто. Хіба це не добре?
15.09.2011 19:29 Сашко Новік
так значить у мене сумні музи і безграмотні коменти. дякую я стараюся)))) вірш хороший
Я б не сказала.... Правда, в граматиці багато спірного, отже, сваритись не варто. А посміятись я була б не проти. Може, Іванів щось підкине? Хоча, він, напевне, пропадає на Львівському ярмарку книг, що недавно відкрився. Цікаво, є там його книги чи ні...
Я не зрозуміла натяків. Просто після сумного віршу Пані Тетяни хотілося б відвести душу і посміятися на чиєюсь граматикою. Мене це заспокоює більше, ніж сеанс психолога.
До речі, щось Новікова давно не видно... Я вже сумую за його новою порцією песимізму і оптимістичними коментарями, які досить швидко піднімають настрій. Граматикою....