Олю, цей список набагато довший чим ти можеш уявити! Україна дуже багато чого імпортує, а от з експортом ситуація набагато гірша. От і виходить все з мінусом. А при бажанні могли б самі себе всім забезпечувати (ну хіба що крім китайської техніки, зараз без неї нікуди)))) та ще й продавати за кордон!
26.09.2011 20:01 Тетяна Чорновіл => Оля Стасюк
Та ні! Просто осінню народ вірші почав пачками писати! Редактори не встигають виставляти! А як про китайську гречку писатимеш, не забудь оте слово вставити, що в коментарях посоромилась сказати! :))))))
26.09.2011 19:58 Оля Стасюк => Тетяна Чорновіл
А ще можна про китайську гречку, індійську пшеницю і т. д... Тем болючих багато. Щось напишу. Та от ще вчора опублікувала вірш, а досі немає. Чи не забракували???????
Про цукрові буряки сьогодні не модно.)))) Навіть наш Інститут переіменували. Був Інститут цукрових буряків, а тепер Інститут біоенергетичних культур і цукрових буряків )))) Нікому вони не потрібні, у нас в державі, дешевше тростинний цукор завозити. Так вважає наша влада.
Дякую, Тетяно! То я жартую! Просто не очікував, що тут революція відбудеться :)))) Не було декілька днів, а тут всі вже монофони пишуть. Насправді дуже приємно, що моє нелегке діло знайшло послідовників )
26.09.2011 19:47 Оля Стасюк => Тетяна Чорновіл
Згорна! Вінниччина займає 1 місце в Україні за цукровими буряками!