09.10.2011 12:47
© Оля Стасюк
Поетесі
з рубрики / циклу «Трикутник пера, аркуша і музи»
Відповідь Пані Галині
Перо здійметься знову.
Впаде літо.
І запалають знов акровірші.
Знов моно фони Вам гарячим цвітом,
Відлунням муз торкатимуть душі.
І гумореска сонцем розів’ється,
Підніме дух, укладений в серця.
Хай пил зірок по віршах рознесеться,
Розбудить дзвін свободи і... уста.
І в’ється дивом з золота усмішок
Вінок життя, творіння Ваших рук.
А муза знову пише новий віршик,
Амурчик знову натягає лук...
І дивиться услід забутим болям
На роздоріжжі слів Ваш моно фон.
Повчань дзвіночки і суцвіття волі
Зливаються у Ваш одвічний тон.