Ага, старість не радість... То ви, молоді, а я вже крові, і гадюк, і політики боюсь... Ще тільки треба навчитись шкарпетки в"язати і пенсію отримувати...
Ой, пам"ятаю я сухий закон! Ще більше напивалися, як без нього! У нас у селі сусідка баптистка поховала матір свою. Справляла обід. А їм же пити не можна. Люди посходились, наховали горілки в малині... Вийде котрий, хильне з бутля і назад до столу... Так понапивалися на тому обіді, просто рачки лазили :)))))) Ще й досі згадують той поминальний обід безалкогольний!
19.10.2011 18:18 Каранда Галина => Оля Стасюк
а не боїмося! проходили вже!
мені, чесно кажучи, однаково! аби був Портал і голубці!))))))
Гра слів.... З одної сторони Бульбаші це білоруси , з іншого боку буль-буль... Там в профіль на пляшці нанесені мітки (лінійка з позначками). Одна позначка - один буль... Весела пляшечка...
В перерахунку на наші гроші ціна десь 17 грн була в серпні. І взагалі ціни там були просто дикі на продукти харчування. Дикі в сенсі що вдвічі ДЕШЕВШІ ніж у нас. Не даремно їх човники і наші теж на базарах стоять з молочною продукцією білорусів. Навар 100 відсотків. Можна спекулювати..... Ясно було що довго таке неподобство не протримається....
Я Вам дуже завидую! Я такої не куштувала! Пила Золотоніську, Київську, Дніпропетровську горобинівку! Але то все не те було позрівняно з тією Воронежською! А цю мені дуже хотілося б скуштувати! :))))
19.10.2011 17:15 Суворий
До речі білоруський брендовий напій. Мав можливість влітку придбати на батьківщині Лукашенко. Дві пляшки Бульбашовки можна провезти через кордон.
Колись давно я з одним співробітником їхала з відрядження з Воронежа (в Северодонецьк). Але не так важливий маршрут. Головне, що ми роздавили на двох півлітру цієї "Горобини на коньяку". Пощастило з попутчиком! :)))))))))))))