в мене в вірші немає ніде осуду чи закликів берегти тварин. у мене теж дитина по місту сама ходить, і я боюсь... я не шукаю вирішення проблеми - я просто змальовую ситуацію більш-менш адекватно ... і обходжу стороної і собаку, і питання...
А я завжди правлю по сто раз! І ще й у виставлених публікаціях редагую! Тут мені вже найвидніше! :))
10.11.2011 21:33 Микола Щасливий
Я тут писав і писав, але потім стер все... в нас всерівно нічого не вийде, в нас діти голодні бо вулицях ходять, а тут собаки ще... А толк зробити не важко, досить глянути на Європу. Там маєш собаку, то тримай і корми, а якщо сусіди запідозрять що не кормиш чи вигнав, то враз буде куча штрафів і тварину одразу заберуть в притулок. ... в Японії наче треба ще заплатити за те, щоб мати пса, острів, місця ж мало.
намучилася я з тим розміром! вперше в житті піввірша переписувать довелося. зроду не правила готове, а тут соромно стало, що вірш на 2 розміри був. може, де й не вичитала, та вже не бачу, приївся вірш. суть ясна, і годі.
Дуже болючий вірш!!! Сама завжди жалію тих нещасних тварин. У цивілізованих державах діють притулки для знедолених тварин! У нас у Черкасах теж наче є собачий притулок. Та як завжди нелади з фінансуванням.... Спонсора не знайдеш! Також вирішують питання варварським методом! (((( Гарний розмір.